Työ

Kesäsi tulee olemaan työntäyteinen. On kasteltava kukkia kastelukannulla ja suihkupullolla. Hiekkakakut odottavat tekijäänsä. Uitava olisi sekä puhallettavassa altaassa että järvessä. Pottaankin voisit pikkuhiljaa tutustua. Muista kuitenkin myös levätä kesälomalla, jätä stressi työpaikalle ja ota pitkiä päiväunia kärryissä.


Raha

Älä stressaa tulotasostasi kesän aikana. Tähdet kertovat että taloustilanteesi pysyy vakiona suuremmitta ponnisteluitta. Kuu kiurussa kertoo että pääset mukaviin paikkoihin maksamatta itse mitään. Saat rajattoman limiitin maksalaatikko –ja rahkavarastoihin. Asuminen maksetaan puolestasi ja tilillesikin ropsahtelee rahaa kuukausittain sinun laittamatta tikkua ristiin. Tähdet ovat todella puolelllasi!

Rakkaus

Anna kesän lämmittää ja ota rohkeasti läheisiäsi kaulasta kiinni, anna pusu ja sano kultarakas silmät sirrillään. Pyydä äitiäsi järjestämään kutsut, joille saat useamman sopivan ikäisen tyttöystäväehdokkaan. Valitse näistä soveliain ja esitä hänelle komeimmat rekka-autosi ja potkuauton ajotaitosi. Vilauta myös herkkää puoltasi halimalla vauvanukkea ja pantteria. Käytä hyväksesi myös kesämökkipitäjän tarjontaa; puetuta yllesi hihaton kesäasu ja näin hurmaat vastakkaista sukupuolta myös komealla kropallasi. Jos näillä ohjeilla ei tyttistä irtoa niin ainahan sinulle on yksi naaras vakiona. Sanot vain ‘äidin sylkkyyn’.