Nyt kun olen kuluneen viikon aikana saanut hieman paremmin unta palloon, on fiilis tänään jotenkin erityisen korkealla. Niin korkealla, että tekee mieli oikein kehuskella. Jaetaanpa hieman kehuja sinne minne ne tällä hetkellä kuuluvatkin.

Mies, tuo perheemme peruspilari, on taas löytänyt ilonsa olla Ukon kanssa. On se itse asiassa ollut jo pitkän aikaa mukana mutta mama ei ollut löytänyt omaa iloaan vielä jakaa sitä täällä. Töistä tullessaan tuo köriläs kaappaa Ukon välittömästi syliinsä ja pusuttaa toisen miltei nauruun tikahtumiseen saakka. Ottaa vetovastuun Ukon nukkumaanmenoon saakka. Harrastaa, mutta siihen käytetyn ajan väheneminen ei taida enää niin ahdistaa. Iltatoimet ovat poikien ihan omaa juttua. Puuron syöttämiseen paneudutaan täysillä niin että jos Ukon keskittyminen meinaa herpaantua, tulee miehen suusta erilaisia viihdykeääniä ja laulua. Sitä ei tosin saa ottaa videolle;) Yövaipan ja yöpuvun pukemiseen ei maman tarvitse puuttua millään lailla. Noiden kahden olemista on ihana seurata. Mun miehet <3

Tähän ilon löytymiseen on varmasti osasyynä se, että meidän iltamme ovat nykyisin todella mukavia. Ennen Ukko oli aika vaativa iltaisin ja pari viimeistä tuntia ennen nukkumaanmenoa olivat silkkaa sylissä kanniskelua ja Ukon tyytyväisenä pitämisen etsimistä. Nyt meillä on jo hyvän aikaa menty nukkumaan kiltisti kahdeksalta ja kellontarkka Ukko alkaa hieroskella silmiään siinä varttia aiemmin. Sitä ennen jaksetaan puuhastella ihan hyvillä mielin.

Kasilta mama siirtyy Ukon kanssa makkariin ja ohjelmassa on iltatissitys. Seuraa kymmenen minuutin tehoimu, jonka päätteeksi Ukko kääntää kylkeä merkiksi kylläisyydestään. Nostan Ukon omaan pinnasänkyynsä johon joskus heti simahdetaan mutta yleisemmin jäädään hetkeksi möyristelemään pitkin pahnoja. Tästä nukahdetaan yhä useammin ihan itse tai sitten jos se ei ihan onnistu, käy mies hieman tassuttamassa poikaa ja sitäkin tarvitsee tehdä hyvin pienen aikaa. Tästä nukutaan klo 23-24 välille suoraan tai pikku pirahduksen kautta joka sekin vaimenee miehen tassutuksella. Meillä on siis nykyään vapaa-aikaa iltaisin klo 20 -> Luxurious, sanoisivat kielimiehet.

Nyt kun mulla on just tätä tällä hetkellä, nautin ihan suunnattomasti. Kohta sieltä tulee taas se seuraava vaihe, johon tarvitaan tätä seesteistä satamaa, hetkessä nautinnolla olemista ja erityistä arvostusta siitä mitä nyt on, juuri tällä hetkellä.