Jo olis taas reklamoitavaa. Miten sitä riittää aikaa tuomaan oikeille tahoille esiin kaiken mikä mättää. No ainakin teen sen täällä.

Ensinnäkin Ainun rintapumppu on ihan suolesta. Miten jotain noin huonoa Suomalaista pääsee edes markkinoille. Ei riittänyt se, että heti uutena tuhosin pumppuosan steriloimalla sen mikrosterilaattorissa, koska ajattelin että tietysti kaikkien osien täytyy kestää steriloimista. No eipä kestänyt, suli pilalle. Uuden pumppuosan löysin kirpparilta ja pääsin testaamaan. Hirveän veivaamisen jälkeen sain kuin sainkin desin kasaan. Yhden kerran. Sillä seuraavan kerran vehjestä kokeillessani se ei mystisesti enää toiminut oikeastaan ollenkaan. Ilma vaan suhisi vaikka tyhjiön olisi pitänyt venyttää vedintäni kohti maitotonkkaa. Tästä tuotteesta harkitsen ihan vakavissani kirjallisen reklamaation tekoa.

Toiseksi paikallinen kitymarket teki ison rempan jossa tuli lisää tilaa ja alkoa yms. Tuli myös ainakin 8 invaparkkipaikkaa suoraan oven eteen mutta ei yhtään perheparkkipaikkaa. No ei siihen eturiviin montaa oven lähelle jäävää paikkaa sitten enää mahdukaan ja yllättäen ne ovat aina täynnä. Sitten parkkeerataan taaimmaiseen nurkkaan ja rymistellään kärryjen, ipanan ja kassien kanssa kaupasta autolle takaisin. Dilemma tulee kärryjen palautusvaiheessa kun nepä pitää palauttaa sinne ovelle takaisin. Kassit on autossa, jätänkö muksun yksinään autoon kun raijaan kolisevia häkkyröitä takaisin vai teenkö uuden kiepin niin että ipana töröttää edelleen kaukalossa. Joka tapauksessa ärsyttävän aikaavievää ja hankalan oloista puuhaa kiireiselle kotiäidille. Ois ny säästäny sen kärrynpalautuspisteen siinä takanurkan tienoillakin. Tana.

Kolmanneksi on siitä elin otsassa, että kun niin monessa paikassa on eri lipun hinta opiskelijoille, työttömille ja sotaveteraaneille. Mikäs poikkeus tähän laumaan on äitiyslomalainen? Ja en todellakaan vertaa omia aikaansaannoksiani äitiyden saralla sotaveteraanien hienoon työhön. Mutta noin niin kuin tulotasolla. Miettikääpä nyt esimerkiksi minimiäitiysrahalla elävää, oliks se 15,20/päivä. Joissain kaupungeissa on tapana laskea kärrien kanssa kulkeva mamma ilmaiseksi bussilla, joopa joo. Mutta väitänpä tähänkin että tuo etu on annettu ihan puhtaasti siitä syystä ettei liikennoitsijä halua ottaa vastuuta siitä, että kärryille tapahtuisi kipakassa kurvissa jotain sillä aikaa kun mama on huojumassa kohti kuskia ostaakseen lipun. Mutta on sentäs joku etu. Harmi vaan ettei siitä kerrota niille kenelle se kuuluu. Esimerkiksi mä tiedän että hesassa saan mennä ilman mutta miten on kotipaikkakunnallani, en tiedä. Enkä ole vastausta löytänyt ainakaan netistä. Soittamalla varmaan selviäisi. Vai pitäiskö matkustaa pummilla matkahuoltoon tiedustelemaan asiaa..?

No verottajahan on ihan oma lukunsa. Mainittakoon siitä sen verran vaan että seuraavaksi valitan hallinto-oikeuteen. Kyllä sen verottajankin on toteltava ihan niitä omia kirjoitettuja sääntöjään eikä keksittävä rivien väliin uusia totuuksia. Kele. Sampo–kyyti on julkista liikennettä kunnes siltä otetaan liikennelupa pois. Ei verottaja voi sanoa että joo mutta kun se on poikkeus. Jaa miten niin? Joko se on julkista liikennettä tai sitten ei. Ei se ole välimuoto, jonka kohdalla sanotaan että tämä on eri asia. Tulihan tästä avauduttua. Tu.

Ja kuka piilotti rasvan? No siellä paikallisessa kityssä ostoksilla huomasin taas vaihteeksi kuinka pirun vaikeaa on nykyisin löytää tuotteita, joissa on ihan se oikea aito määrä luonnollista rasvaa. Esimerkiksi juustojen kanssa syyni saa olla jo ihan perinpohjainen. Meille on jos kuinka monta kertaa ostettu vahingossa jotain 17% kumijuustoa kun merkintä on niin tehokkaasti piilotettu paketin kuosiin. Ja yritäpä ostaa tuorejuustoa, jossa on normaali rasvamäärä. Sain syynätä todella monta purkkia ihan lähietäisyydeltä jotta näin onko tää nyt jotain 2% transvesimassaa vai ehtaa tavaraa, mukana myös maku. Todellakin ruokin sekä itseni, että perheeni mieluummin luonnollisella eläinrasvalla kuin teollisesti kovetetuilla kasvirasvoilla ja niiden korvikkeilla. Mamakin on eläin tissimaitoineen.

Johan tässä taas olikin. Tästä sitten vaan valitsemaan että mihin tarttua oikeesti. No ainakin tohon verottajaan ihan varmasti.

Mutta se instanssi, johon voi valittaa siitä, ettei kotiovi aukea auton kaukosäätimellä, on vielä hakusessa. Palaan siihen myöhemmin.