We have a go

Keuhkot ovat täysin kypsät

MUTTA kuten arvata saattoi, tähänkin liittyy muutosta, siirtoa ja epävarmuutta

Suurella määrällä lääkäreitä on koulutuspäivä huomenna ja sen vuoksi suunniteltua sektiota ei haluta ajoittaa siihen. Tästä syystä Veetuksen syntymäpäivä siirtyy maanantaille 7.4. Ja siis tietenkin myös siksi että sappihapot ovat nyt sen verran hyvin kuosissa, ja sydänäänet loistavia, ettei vauvalla ole mitään erityisen suurta riskiä ja hätää.

Ensin vitutti mutta sitten ymmärsin iloita siitä että mikäli sappihapot ovat kurissa myös huomenaamun testeissä, pääsen todennäköisesti viikonloppuna molempina päivinä päivälomalle kotiin. Saamme vielä viettää aikaa kahdestaan ennen vauvan syntymää. Käydä vaikka saunassa yhdessä. Silitellä bajamajaa viimeisiä kertoja. Fiilistellä ihan perin pohjin ja valmistautua maanantaihin. Jos siihen nyt pystyy valmistautumaan.

Onneksi kehkot ovat kypsät. Se on se viimeinen etappi jonka valmiinaolo lämmittää sydäntä. Eipähän tule revittyä nuorta herraa liian aikaisin ulos.

Aikakin mulle jo annettiin siihen maanantaille, olen aamulla ensimmäinen leikattava mikäli joku hätäsektio tai diabeetikko ei kiilaa edelleni. Anestesialääkäri kävi kertomassa leikkauksen kulusta ja orientoitua tässä onkin jo ehtinyt kaikenlaisten käänteiden takia.

Voi tässä vielä tietenkin jotain yllättävää sattua, mitenkäs muuten tämä nyt enää menisi kun montaa asiaa on vatvottu, muuteltu ja sairasteltu. Esimerkiksi sappihapot saattavat yllättää huomenna tai sitten synnytys käynnistyä itsestään viikonlopun aikana.

Mutta ei nyt maalailla. Nautitaan jännityksen kevyt kihelmöinti takalistossa.