Rakkaalla vauvalla on monta nimeä. Tällekin on ehditty jo viikossa keksimään jos jonkinmoista lempinimeä.

* Possu -jo sairaalassa käytetty nimi Veetuksen lisäksi. Se nyt vaan on niin söpö kuin sika pienenä

* Ipistelijä -tulee äänistä joita tuon suusta kuuluu varsinkin herätessä. Sellaisia pieniä piipityksiä ja venyttelyn maiskutuksia, kaikenlaisia pieniä vauvamaisia ääntelyjä, eli ipistyksiä.

* Ipsu -edellisen lyhenne

* Kääkylä -helistimessä erään kirjoittajan antama nimi alkiolle kun hän näki lapsensa ensi kerran ultrassa. Sopii myös vauvalle ja tuolle mielestäni erityisen hyvin. Ihan kääkylän näköinen ja oloinen.

* Walbur Harf Harf -tässä nimessä on sitä jotain, eikö vain? Sairaalassa sellitovereilla oli Kristoffer ja William -nimenantosuunnitelmat pojilleen. Mietittiin täällä kotona että jos mekin annetais joku "hieno" nimi Veetukselle niin mikä se olisi. Mies sitten heittämään tuon Walburin. Ja sitten hirnuttiin kovasti. Harf Harf taas tulee äänistä joita Veetus päästää sen jälkeen kun pylly on pesty, uusi vaippa päällä ja  maataan vielä selällään hoitopöydällä. Siinä vaiheessa Veetukselle tulee sellainen miesmäinen uhon hetki jolloin jalat sätkivät, nyrkit pyörivät ympyrää ja suusta pääsee uhittelevaa harf harf -murinaa. Siihen on parempi eläytyä ja olla hieman peloissaan. Jos Veetus olisi kissa, tämä nimi varmasti jäisi pysyväksi.

Ja niitä onnen hetkiä.

* Napatynkä lähti tänään irti ihan siististi itsekseen.

* Mies on ihan myyty tuon pikku nakin edessä. On jopa heittäytynyt sanomaan ääneen herkkiä asioita joita ei yleensä kuule ääneen mainittavan. Sanoi mm. laitokselta kotiin tultuamme että tämä se on sitä täydellistä onnea kun saa tämmöisen pienen vauvan kainaloonsa. Ja että kertaakaan ei ole tullut sellaista hetkeä että olisi käynyt edes mielessä etteikö lapsen saaminen olisi ollut hyvä juttu. Ja arvatkaapa vielä mitä? Jotkut saattavat muistaa että sen Audi TT:n vaihtaminen perhemallin autoon kirpaisi suht kovaa. Sekään ei kuulemma tunnu enää missään kun tuo kääkylä on kainalossa.