Voihan kikla. Tänään oli oikea tuomiopäivä. Tuli sektiotuomio. Sitä perhanan latuskaa katseltiin taas ja se on niin omituisesti siellä sijoittuneena että jo silloin sairaalassaollessani yksi lääkäri ultratessaan sanoi sen olevan pois edestä jo kokonaan ja toinen taas sanoi sen olevan edelleen edessä. No nyt sitä katseltiin kahden erikoislääkärin voimin ja he yhteistuumin olivat sitä mieltä että kyllä se siinä edessä on. Ei edes marginaalisesti muutamia millejä vaan ihan reippaasti niin ettei jää arvuuttelun varaa. Istukka sijaitsee vasemman kyljen puolella niin että se alkaa aika ylhäältä kyljestä ja kiertää kohdun sekä taka-, että etuseinämän puolelle niin että osa sen reunasta peittää myös kohdunsuun. Jostain kohtaa katsottuna se ei ole edessä mutta kun reunaa seuraa pitemmältä matkalta, totuus paljastuu. Enää se ei siitä kuulemma mihinkään siirry.

Se on sektio edessä viikolla 39+. Viimeistään tasan kuukauden päästä tästä päivästä olen pienen pojan äiti. Hui hui hui!

Näin ihan alkuraskaudessa unta että Veetus syntyi torstaina ennen laskettua aikaa. Tämä olisi 17.4. Myöhemmin näin vielä toisen unen jossa Veetus syntyi samalla viikolla mutta maanantaina. Tähän väliin syntymäpäivä sitten ihan oikeastikin asettuu. Suunnitellut sektiot tehdään tuolla raskausviikolla  maanantaista torstaihin.

Lapsivettäkin mulla on kuulemma vähänlaisesti. Mulla pyöri vissiin päässä jo sektiopuukko sen verran kovaa etten edes älynnyt oikein kysellä että mitä sitten. Kun kuitenkin sanottiin että liikkeitä pitää nyt seurata ja ilmoittaa jos niissä tapahtuu jotain normaalista poikkeavaa. Onko tuo lapsiveden vähyys sitten merkki jostain huolestuttavasta?

Seuraa vuotoja, seuraa liikkeitä. Onneksi tässä ollaan lomalla ettei aivokapasiteetti rasitu ihan liikaa;)

Jos sinulle on tehty suunniteltu sektio, olisin tosi kiitollinen jos viitsisit kommentoida miten nopeasti toivuit ja minkälainen kokemus tuo oli kaiken kaikkiaan?