Raskaana olevat saattavat kuulemma nähdä perin mielikuvituksellisia unia. Miten olis urpoja unia? Näin nimittäin unta, että seukkasin Nikulan Jonen kanssa. Jep. Oma mies oli tietenkin myös kuvioissa. Ja vauva tulossa ihan kuten oikeastikin. Kumpikin herroista halusi koko paketin. Jone olisi mieluusti alkanut isäpuoleksi ja oma mies taas odotti päätöstä että kumman valitsen. Ja tarviiko edes sanoa että oma mies ja Jone ovat ainakin ulkonäöllisesti erittäin kaukana toisistaan.

Unessa olimme Jonen kanssa maalaismaisemissa. Makoilimme heinäkasassa, sivuseinästään auki olevassa ladossa, ja tiirailimme leppoisan kesäistä peltomaisemaa. Jonella oli heinänkorsi suussaan ja meikäläinen liu'utti sormiaan Jonen silkkisen (?) kuontalon läpi. Emme puhuneet mitään vaan nautimme vaan kesästä ja mukavasta tunnelmasta. Olin ihan oikeasti ihastunut ja mietin vakavasti kumman äijän kanssa tulevaisuutemme jakaisimme.

Päädyin kuitenkin omaan mieheeni. Järkisyistä. Tulin nimittäin siihen tulokseen että lapsi on kuitenkin miehen ja että meistä on tulossa näin ollen ihan aito ydinperhe. Eihän sitä voi noin vaan keneltäkään riistää. Mies ymmärsi yskän ja lähetti eilen tekstiviestin ennen kotiintuloaan;

Tulossa kotiin. Jone kotiin ja heti.

---

Asiaakin oli. Ensi viikosta on tulossa kiivas viikko vauvaan liittyen. Maanantaina on puhelinaika NKL:n lääkärin kanssa voinnistani, lääkityksistä yms. Tiistaina neuvolalääkäri ja illalla ensimmäinen synnytysvalmennus. Keskiviikkona mammajumppa ja torstaina ihan superjännä juttu; olemme menossa 4D-ultraan. Musta tuntuu että siitä saadaan eka leffa jonka muistan vielä seuraavanakin päivänä nähneeni.