Kävimme tänään retkellä Salossa. Miestä on kuumottanut jo jonkin aikaa ajatus vanhasta jenkkiautosta, jota roplailla. Meillä oli aikoinaan upea ferrarinpunainen Chevrolet El Camino. Sähäkkä kuin sisilisko. Murisikin komeasti. Ei vain oikein soveltuva auto kahden opiskelijan taloudelle 16 litran bensankulutuksellaan. Nyt ajatus vanhasta rakkaudesta on herännyt taas henkiin. Vanha suola janottaa. Camino pitäisi saada. Salon auto oli upean värinen mutta sääli vain että sitä oli muuten pidetty aika huonosti. Ehjää kohtaa ei juurikaan löytänyt. Koeajon pörinä taisi kyllä miellyttää Veetusta. Mulla ainoa kriteeri auton ostoon hinnan lisäksi on, että etupenkki on sohvan mallinen ja että siinä on turvavyöt. Jotta Veetus siis saadaan mukaan ajeluille. Mies osaa sitten arvioida sen, onko kyseessä järjettömän iso korjausurakka vai olisiko puuhastelu mielekästä tuunaamista. Metsästys on alkanut.

Huomenna siirrytään seitsemännelle raskauskuukaudelle. Mulla on ihan selkeä masu mutta ihme kyllä pystyn nukkumaan vielä ihan hyvin mahallani. En tiedä mihin Veetus silloin pakenee mutta asento ei taida ihmeemmin häiritä sitäkään. Tai sitten siellä on niin ahdasta silloin ettei protestoimaan vain kykene.

Huomenna paukutellaan raketteja oikein olan takaa. Mitähän Veetus mahaa tuumata paukkeesta. Siirrytään sille vuodelle, josta tulee ennen kokemattoman elämänmuutoksen vuosi. Tervetuloa.

Hyvää Uutta Vuotta 2008!