Terveisiä rakenneultrasta! Vauvalla on kaikki hyvin, löytyi pikkuaivot, mahalaukku jossa nieltyä nestettä (=pissaista lapsivettä, maksa, munuaiset ja sydämessä neljä kammiota joiden isot verisuonet olivat oikein kiinni ja kehittyneet. Ja sitten taisi löytyä myös pippeli Vielä aamulla äitini laittoi viestiä että oli nähnyt viime yönä unta jossa oli koko yön pessyt erityisen sievän tyttövauvan pyllyä. Mumma näki vauvan tyttönä jo vuosia sitten ja samoin itse synnytin jo alkuraskaudessa tyttövauvan torstaina ennen laskettua aikaa.

Uskaltaako tässä sitten tuohon kätilön arvioon luottaa vielä ennen kuin käydään 4D-ultrassa varmistamassa asian laatu. Kätilökin kyllä sanoi ettei ole ihan täysin varma koska kuva ei ollut ihan selvä mutta oli erottavinaan pojan vehkeet. Kyllä tällä on munat! -tuo oli suora lainaus kätilön suusta Tyttöä odottelin tähän saakka mutta ei voi sanoa että olisin pettynyt. Lähinnä nauratti tuo että kaikista "noidista" huolimatta siellä majaileekin poika.

Pientä ongelman poikastakin on tässä vaiheessa; istukka sijaitsee kohdunsuun päällä. On suuri mahdollisuus että se nousee siitä itsestään pois kun kohtu kasvaa mutta mikäli näin ei tapahdu, on edessä keisarinleikkaus sitten aikanaan. Toivon kyllä sydämestäni että se siirtyisi. Luonnollinen tie ja sen hyvät vaikutukset mm. vauvan valmistautumiseen ja maidon erityksen alkamiseen ovat tiedossa. Noh, sitä on turha pähkiä tässä vaiheessa. Toivotaan että paikka muuttuu eikä sitä ennen mitään vuotoja esiinny.

Tulevana sunnuntaina sitten Kanarialle aurinkoon ja lämpöön, toivottavasti. Vietämme talviloman nyt kun voin vielä lentää ja ajatuksena oli viettää loma kahdestaan koska jatkossa se ei ole mahdollista ainakaan muutamaan vuoteen.