Tänä aamuna lensi ensimmäinen laatta, jihuu mikä virstanpylväs! Mulla on vielä tapana oksua punkiessa reagoida siten että silmät valuvat vettä ja tähtiä näkyy silmissä. No näin myös tällä kertaa ja kun se tuolla työpaikan huussissa tapahtui niin sai jonkun aikaa ns. tasoitella ja pyyhkiä ripsreita poskilta että viitsi lähteä sieltä ulos.

Mikä onni että tämä sattui juuri tänään, eilen olin nimittäin koko päivän messuilla osastolla seisomassa. Aamulla heikotti ja oksetti mutta pysyin ihmeesti todella pirteänä koko päivän sillä (ilmeisesti) että söin ihan jatkuvasti. Ruokailuun ei tullut missään vaiheessa kahta tuntia pidempää taukoa. Tämä ei kyllä pidemmän päälle vetelisi sillä mulla on nyt jo maha niin turvoksissa ja painoa muutenkin tarpeeksi siihen nähden että sitä alkaisi näin alussa heti keräämään ihan toden teolla. Tämä olisi väistämättä edessä tuolla jatkuvalla syömisellä, sen huomasi mahan koosta tänä aamuna. Noh, nyt se raja siitä ykäämättömyydestä on kyllä sitten ylitetty että eipä tarvitse itseään turvottaa ruualla sen takia että se ehkäisisi pahoinvointia.

Pitäisköhän tässä mennä ihan vähille hiilareille kokeilun vuoksi ja katsoa miten se pelittää. Viikonlopun jälkeen niin voisi kokeilla sillä lauantaina kummipojan synttäreillä tulee varmasti syötyä synttärikakkua juhlakalun 1-vuotispäivän kunniaksi.