Yksinhuoltajaviikko takana. Mies oli työreissussa koko viikon ja me kahdestaan kotona. Viimeksi mies oli koko viikon matkoilla kun Ukko oli 5-6 viikkoa vanha, tänään Ukko on tasan 5 kk vanha. Tämä viikko meni ihan uskomattoman paljon paremmin ja helpommin kuin edellinen YH-viikko. Öisin häslättiin edelleen mutta siitä en stressannut sen kummemmin. Kokeilu osoitti, että Ukko tarvitsee yökaverin mutta rauhallisen unen ylläpito tarvitsee miehen seuraa. Yksin ei ole hyvä nukkua ja mama vierustoverina aiheuttaa turhaa heräilyä ja tissin vaatimista kun taas miehen vieressä nukutaan yleensä rauhallisesti siihen asti kun on oikeasti nälkä.

Nyt ollaan tehty miehen kotiinpaluun jälkeen niin, että Ukko nukkuu alkuyön miehen vieressä ekaan syöttöön saakka ja sitten ukkeli vaihdetaan mun kainaloon loppuyöksi. Viime yönä ensimmäinen syönti klo 24 jälkeen oli klo 5:22. Tää, jos joku, todistaa mun mielestä ettei häsellys liity nälkään. Mennään näin nyt toistaiseksi, nukutaan miehen kanssa eri huoneissa.

Päivätkin menivät erittäin mukavasti verrattuna viime YH:teen. Ukko jaksaa olla hereillä sellaisen kaksi tuntia kerrallaan, jolloin mm. leikitään leikkimatolla, hypitään hyppykiikussa, kieriskellään puikkona ympäri selältä mahalleen ja toisinpäin, ja sen jälkeen nukutaan 40 minuuttia.

Joskus tulee bonuskierrros ja uni venyykin melkein kahteen tuntiin mutta sen saapumista on vaikea ja turha ennustaa. Kun se tulee, siitä on vain nautittava tekemällä hulluna kotitöitä koko sen ajan.

Not! Ei todellakaan!

Silloin surffataan netissä, luetaan lehteä, ihmetellään kuinka tylsää ennen oli ja mietitään mitä kaikkea sitä voisi puuhata, jos viitsisi. Hemmotellaan itseä laittamalla hajusteetonta deodoranttia kainaloon. (Lukiko joku sen saman vauvahoitoläpyskän jossa tuota pidettiin äidin hemmotteluna..) Joskus sitä saa jopa otettua pienet tirsat jos hyvin sattuu käymään. Yleensä mua ei vaan nukuta siihen aikaan kun bonuskierros osuu kohdalle. Sitten voidaan vielä miettiä, että mitä kaikkea oman hipiän puunaamista sitä voisi tehdä ensi bonuskierroksen aikana, vaikka tietää jo siinä vaiheessa, että ihme on, jos se bigfoot-karvakerros saa silloin sääristä kyytiä.

Yleensä sitä vaan loikoo ja nauttii siitä kuuluisasta Omasta Ajasta.
Lukee seiskaa tai katsoo bb:tä ja Nollaa.