No okei, pakko kai se on myöntää että on mulla muitakin taitoja, kuin pelkkä kakkabingon peluu. Tänään osasin tehdä ruokaa. Älä anna hienostuneelta kalskahtavan nimen yhtään hämätä, sillä tässä ruokalajissa on erityisesti ajateltu kaikkia kiireisiä äitejä. Ja varsinkin niitä, jotka ovat ruuanlaitossa yhtä taidokkaita kuin minä. Näin se onnistuu:

1. Lorota kattilaan vettä ja törkkää se liedelle kääntäen nuppi samalla kaakkoon.

2. Lopsauta 3 kpl kalaliemikuutioita sekaan sulamaan.

3. Nesteen saavuttua kiehumispisteeseen, lisää pussillinen valmiita pakastelohikuutioita kyytiin. Molskauta pakastepussi pirkan kukkavihanneksia seuraksi.

4. Anna kiehua muutama minuutti ja lisää kokonainen koskenlaskija voimakas -sulatejuusto. Kantsii pilkkoa se, että sulaa nopeammin sekaan.

5. Lisää lopuksi vielä pakastepussillinen katkarapuja joukkoon.

No siinä se sitten on. Taidokas ruuanlaittonäyte. Ja mikä parasta, nuo lohikuutiot kypsyvät seitsemässä minuutissa, eli ruoka valmistuu tosi haipakkaan. Ja ihan sikahyvää. Suorastaan kurmetta! Lou-carbiakin se on. Ja ainekset säilyvät kaikki pitkään pakasteessa ja juustossakin on pitkä kelpoisuusaika. Että jos joku päivä tai viikko ei ruuanlaitto hotsita niin nämä pöperöt eivät pane sitä heti pahakseen. Mullakin nää ootteli inspistä jokusen vuoden. No ei nyt sentään. Ens kerralla ehkä lisään vielä pakastesipulimurskaa joukkoon. Ellei se sitten siitä mene jo liian konstikkaaksi tuo valmistus.

En ehkä ole pullantuoksuinen äiti mutta kala musta haisee kauaksi;)

*ylpeä*